Restaurant Rum Runners
info@rumrunnersbonaire.com

 

 

 Dineren aan de oceaan op zijn best! De top chef-kok, het bedienend personeel en de onvergetelijke ambiance van restaurant Rum Runners maken elke maaltijd onvergetelijk voor iedere gast. Op de uitgebreide menukaart staan internationale gerechten, locale specialiteiten, vers gebakken authentieke Italiaanse pizza's, snacks, heerlijke verse salades en nog vele andere specialiteiten.
Ontbijt
Een goed ontbijt is het beste begin van een nieuwe dag. Zeker als je tijdens dit ontbijt uitkijkt over een azuurblauwe oceaan met op de achtergrond Klein Bonaire. Het ontbijt wordt iedere morgen geserveerd tussen 7 uur en 10 uur. Het ontbijtbuffet bestaat uit een breed assortiment verse broodjes, vele soorten beleg, verschillende soorten tropisch fruit, alle ingrediënten voor een Engels ontbijt en een kok die ter plekke op de bakplaat omeletten met ingrediënten naar keuze bakt. Ook pancakes ontbreken natuurlijk niet.
 
 

Lunch
De lunch wordt geserveerd tussen 11.30 uur en 14.00 uur. Er is een uitgebreide lunchkaart met heerlijk verse salades, sandwiches, tosti's, hamburgers en snacks. Het is ook mogelijk een lunch af te halen om bijvoorbeeld op het terras van de kamer of aan het zwembad ontspannen op een ligbed te lunchen.

Diner
De dinerkaart is bijzonder gevarieerd en er wordt uitsluiten gewerkt met dagverse materialen. Naast de normale kaart zijn er altijd dagelijkse specialiteiten en bijzondere gerechten. Omdat het restaurant ook bij bezoekers van buiten het hotel erg populair is, verdient het aanbeveling even tevoren te reserveren voor het diner.

Pizza Temple
De traditionele Italiaanse steenoven van restaurant Rum Runners is beroemd op het gehele eiland. De beste Italiaanse pizza's met dunne bodem en verse vulling komen hier vandaan. Men ziet dan ook regelmatig locale bewoners die een aantal pizza's afhalen. Naast een groot assortiment pizza's op de kaart, kan men ook een pizza met vulling naar eigen keuze bestellen.
De Pizza Temple is geopend van 15.00 uur tot 22.00 uur.

 

 Barbecue
Ook bekent is de gezellige uitgebreide BBQ op elke maandagavond. Vanaf 19.00 uur t/m 22.00 uur kan men onbeperkt genieten van het beste vlees vers van de BBQ en het buffet met salades, patat, bijgerechten en nagerechten.

Deco Stop Bar
De Deco Stop Bar is gesitueerd op de kop van het terras met een weids uitzicht op de oceaan en Klein Bonaire. De zonsondergang is vanaf dit punt prachtig en langzaam ziet men de zon in de oceaan zakken onder het genot van een verkoelend drankje. De ervaren barkeepers mixen heerlijke cocktails of tappen een koel biertje. Dit is de perfecte plek om voor het avondeten nog even van een verkoelend drankje te genieten, de duiken te bespreken, de dag te overpeinzen, van het uitzicht te genieten en nieuwe contacten op te doen. Naast de gasten van het hotel is het een favoriete ontmoetingsplek voor de locale bevolking en ook Captain Don zelf is regelmatig aanwezig. Op maandagavond zijn er muzikale live optredens.
Het Happy Hour is dagelijks van 17.30 uur tot 18.30 uur. Er gelden dan gereduceerde prijzen.

 

 Het is niet nodig om constant met geld of een creditcard rond te lopen om wat te kunnen eten of drinken. Je kunt eenvoudig een rekening openen voor het restaurant en de bar op het kamernummer of nummer van je duikpas. Bij vertrek kan dan de rekening in één keer voldaan worden met een creditcard, betaalpas of contant.